NIEUWE STAP VOOR STAPKAART VOOR LOGEREN BAAI VAN DE SOMME

Nieuwe stap voor stapkaart voor Logeren Baai van de Somme

Nieuwe stap voor stapkaart voor Logeren Baai van de Somme

Blog Article

Daar kan zijn ons goed verhit zwembad wegens al die leeftijden. Tevens is er snackbar betreffende afhaalmaaltijden en kan zijn daar een klein winkeltje betreffende hetgeen basisbehoeftes en een broodservice.

Overeenkomstig een helft betreffende alle Picardiërs vertegenwoordigt een Baie de Somme dit allerbeste de regio Picardië. Het prachtige landschap, een rust en diversiteit aan activiteiten en milieu geeft de ziel aangaande een regio goed wederom.

Klik op iedere route om ons volledig inzicht aangaande al die info te bemerken, incluis hoogteprofielen en ondergrond analyses, en bekijk veilige tips en foto’s van overige komoot-gebruikers.

A wonderful welcome in a special place and a super breakfast. So comfortable and great to have kitchen/ leisure space when the weather was so awful outside. Also prima stop aan before hitting the Chanel safari

De baai betreffende de Somme strekt zich majestueus uit over het westen over het departement Somme en is ons natuurschat op een route aangaande La Vélomaritime. Met ons oppervlakte over 7200 hectare is dit het grootste estuarium in Noord-Frankrijk. En het kan zichzelf qua pracht meten betreffende bekende baaien mits welke over San Francisco en Halong.

Ons ree graast dit weiland af, vlak vanwege het en nietsvermoedend. Maar alang snel merkt hij het op, kijkt het met en zet het op een lopen. Achteraf slaan we linksaf, we zien het wij nu echt in het duingebied lopen. Zanderige paden wisselen mekaar af betreffende grassige stukken.

Dit uitkijkpunt betreffende een Route Blanche: deze voormalige straat is meteen afgesloten vanwege verkeer en in 2018 volledig heringericht wegens behandeling via enkel fietsers en voetgangers.

Abbaye de Valloires is ons mooie cisterciënzerabdij gelegen in het noordwesten met Somme. De abdij werd in de twaalfde eeuw gesticht en daar verbleven toen wel 100 monniken. Tot mijn spijt kreeg een abdij dit fors te verduren tijdens een honderdjarige oorlog en werden ons groot deel verwoest.

Noodzakelijke cookies bestaan er om een basisfuncties mits paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten aangaande een site geoorloofd te maken. Buiten deze cookies kan een website ook niet tot behoren functioneren.

Een baai betreffende een Somme kan zijn een paradijs vanwege fijnproevers over zeevruchten en ook vanwege natuurliefhebbers. Er geraken op deze plaats heel wat vis en schelpdieren gevangen, die je weer terugvindt op de menu’s met een heleboel restaurantjes in die prachtige omgeving.

Gevolgd via een trektocht Onze gasten bezoeken een accommodatie en beleven alleen of de kamer kalmpjes is, of dit nuttigen feitelijk lekker smaakt en hoe hulpvaardig het medewerkers is.

Daar zijn allicht ook normale staplaatsen en diverse maten Logeren Baai van de Somme stacaravans. In een maanden juli en augustus wordt daar vanwege alle leeftijden dagelijks wat leuks geregeld.

We vervolgen de straat, waarbij we ons kudde over enige honderdtallen voorgezouten schapen mijden. Saint-Valery reikt het een hand en het kan zijn tijd om ons wegens te stellen. Jean-Luc vertelt ons wanneer nauwelijks ander over een zeemanswijk, een middeleeuwse stad, een zondagochtendmarkt… Met onze voeten in dit drinkwater Ideaal om ons een beetje af te spoelen. Dit is weet tijd teneinde te vertrekken en Jean-Luc hartelijk te danken voor deze gezonde wandeling!

Gasten die in ons B&B overnachten, verblijven bij iemand welke je betreffende open armen ontvangt en jouw thuis laat voelen. Iedere bed and breakfast kan zijn anders, uiteraard ontdek snel het B&B aanbod.

Report this page